ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ΑΓΚΙΣΤΡΙ

ΜΕ ΤΟ FLYING DOLPHIN

Από το λιμάνι του Πειραιά αναχωρούν καθημερινά Ιπτάμενα Δελφίνια δύο εταιρειών, της Hellenic SeaWays και της Aegean Flying Dolphins. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι 55 λεπτά και τα Flying Dolphins φτάνουν στο λιμάνι του Μεγαλοχωρίου.

Πρώτος ενδιάμεσος σταθμός του Flying Dolphin είναι η Αίγινα και στη συνέχεια το ταχύπλοο πηγαίνει στο Αγκίστρι.

Έτσι κάποιοι επισκέπτες μπορούν να έρθουν στο Αγκίστρι και από την Αίγινα με το Flying Dolphin που εκτελεί το δρομολόγιο: Πειραιάς - Αίγινα - Αγκίστρι. Πληροφορίες στα εκδοτήρια εισιτηρίων, στα κιόσκια του λιμανιού της Αίγινας.

Τα δρομολόγια εκτελούν :
1. Hellenic SeaWays: 210-4199000. ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
2. Aegean Flying Dolphins: 210-4221766. ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ


Για τα εισιτήριά σας, τα εκδοτήρια εισητηρίων των Flying Dolphins στο Αγκίστρι, βρίσκονται στην προβλήτα του λιμανιού του Μεγαλοχωρίου.

ΜΕ ΤΟ FERRY BOAT

Από το λιμάνι του Πειραιά αναχωρούν καθημερινά Ferry boats για το Αγκίστρι, τα οποία παίρνουν εκτός από επιβάτες, αυτοκίνητα και μοτοποδήλατα. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι 1 ώρα & 45 λεπτά και τα Ferry boats φτάνουν στο λιμάνι της Σκάλας.

Πρώτος ενδιάμεσος σταθμός του Ferry boat είναι η Αίγινα και στη συνέχεια το πλοίο πηγαίνει στο Αγκίστρι. Έτσι κάποιοι επισκέπτες μπορούν να έρθουν στο Αγκίστρι και από την Αίγινα με το Ferry boat που εκτελεί το δρομολόγιο: Πειραιάς - Αίγινα - Αγκίστρι. Πληροφορίες στα εκδοτήρια εισιτηρίων, στα κιόσκια του λιμανιού της Αίγινας.

Τα Δρομολόγια εκτελεί : Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού: 210-4117341/4171190. ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Για τα εισιτήριά σας, τα εκδοτήρια εισητηρίων των Ferry Boats στο Αγκίστρι βρίσκονται στην προβλήτα της Σκάλας: Τηλέφωνο 22970 - 91171

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ

Στο Αγκίστρι μπορείτε να φτάσετε από το λιμάνι της Αίγινας, με το "ΑΓΚΙΣΤΡΙ EXPRESS", με ένα θαλάσσιο ταξί ή όπως αναφέρουμε πιο πάνω με τα Ferry boat ή τα Flying dolphins που εκτελούν τα δρομολόγια Πειραιάς - Αίγινα - Αγκίστρι.

Τους καλοκαιρινούς μήνες τα δρομολόγια είναι συχνά και οι ώρες αναχώρησης, αναγράφονται στο λιμάνι της Αίγινας.

Το "ΑΓΚΙΣΤΡΙ EXPRESS" φτάνει και στα δύο λιμάνια του Αγκιστρίου, αρχικά στη Σκάλα και στη συνέχεια στο Μεγαλοχώρι.