ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η παραλία στο ξενοδοχείο "Αμαρυλλίς"
Η παραλία στο "Quandrant"
Οι παραλίες του Μεγαλοχωρίου
Οι παραλίες του Μεγαλοχωρίου

Η παραλία στο λιμάνι

Είναι μία ήσυχη και πεντακάθαρη παραλία, στην οποία απολαμβάνετε το μπάνιο σας μόνο εσείς και ίσως ακόμη πολύ λίγα άτομα. Η παραλία δεν είναι οργανωμένη και μπορείτε να καθίσετε σε όποιο σημείο της θέλετε.

Στην αρχή της παραλίας υπάρχουν η πολύ ποιοτική ταβέρνα "Μαντράκι" με θαυμάσια θέα στη θάλασσα, μεζεδοπωλείο και cafe-snack. Στην παραλία κατεβαίνετε από τη Μεζονέτα ή με το αυτοκίνητό σας σε δύο λεπτά ή με τα πόδια σε επτά περίπου λεπτά.

"Quandrant" και "Amaryllis"

Η Μεζονέτα μας απέχει τρία λεπτά με το αυτοκίνητο και περίπου δέκα λεπτά με τα πόδια από την οργανωμένη αμμουδερή παραλία, που βρίσκεται μπροστά από το bar-restaurant "Quandrant" και το ξενοδοχείο "Αμαρυλλίς".

Πρόκειται για μία από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού, με γαλαζοπράσινα πεντακάθαρα νερά, που προσφέρεται για ρακέτες, θαλάσσια παιχνίδια και για οικογένειες με μικρά παιδιά. Η παραλία είναι πολύ καθαρή και βλέπει στο ανοικτό πέλαγος.

Στην παραλία υπάρχουν ξαπλώστρες με ομπρέλες και τραπεζάκια, στα οποία μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, ένα αναψυκτικό, ένα φρέσκο παγωμένο φυσικό χυμό ή ένα όμορφο snack.