ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ

"TZINA'S SEA VIEW MAISONETTE"

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ


1. Αν φτάσετε στο Μεγαλοχώρι με Flying dolphin

Ξεκινώντας από την προκυμαία των flying dolphin φτάνουμε στα εκδοτήρια των εισιτηρίων που βρίσκονται στο κέντρο του λιμανιού. Εκεί ακολουθούμε τον μεσαίο ανηφορικό δρόμο που οδηγεί προς το κέντρο του Μεγαλοχωρίου. Ακριβώς στο ξενοδοχείο "Ακτή" κάνουμε δεξιά και ακολουθούμε έναν παράδρομο, που βγάζει ακριβώς στον Ξενώνα. Η απόσταση από το κέντρο του λιμανιού είναι περίπου 300 μέτρα, 5 λεπτά περπάτημα.

2. Αν φτάσουμε στη Σκάλα με το Ferry boat

Μόλις βγούμε από το Ferry boat πηγαίνουμε δεξιά και στη συνέχεια αριστερά, δίπλα στην παραλία για να φτάσουμε στην Εκκλησία των Αγίων Αναργύρων που φαίνεται απέναντί μας. Εκεί παίρνουμε το λεωφορείο που σταθμεύει μπροστά στην Εκκλησία και το οποίο θα μας οδηγήσει, μετά από 5 λεπτά στο λιμάνι του Μεγαλοχωρίου.

Στη συνέχεια ακολουθούμε τον μεσαίο ανηφορικό δρόμο που οδηγεί προς το κέντρο του Μεγαλοχωρίου. Ακριβώς στο ξενοδοχείο "Ακτή" κάνουμε δεξιά και ακολουθούμε έναν παράδρομο, που βγάζει ακριβώς στον Ξενώνα. Η απόσταση από το κέντρο του λιμανιού είναι περίπου 300 μέτρα, 5 λεπτά περπάτημα.

Διαφορετικά, από την προκυμαία των Ferry boat πηγαίνουμε στο Ξενοδοχείο με ένα ταξί. Η απόσταση από τη Σκάλα μέχρι τον Ξενώνα "Tzina's sea view maisonette" είναι περίπου 2,5 χλμ.